Колаж Телевизия 7/8Огромен скандал с главни действащи лица добре познатите Мика Зайкова и

...
Колаж Телевизия 7/8Огромен скандал с главни действащи лица добре познатите Мика Зайкова и
Коментари Харесай

Мика Зайкова: В НОЩ са взимали по 35 000 лева заплата. Проф. Кантарджиев: По 39 хиляди лева са

Колаж Телевизия 7/8

Огромен скандал с основни настоящи лица добре познатите Мика Зайкова и проф. Тодор Кантарджиев, раздруса страната. Проф. Тодор Кантарджиев отхвърли да е взимал големи суми в размер на десетки хиляди левове всеки месец като член на Националния действен щаб /НОЩ/.

Не са 35 000, а 39 000 лв., само че истината е напълно друга, откри сили да се пошегува проф. Кантарджиев и добави: " Никога не съм взимал заплата и не знам сътрудници от оперативния щаб да са взимали пари за денонощната си работа в продължение на 12 месеца. Мисля, че и проф. Венцислав Мутафчийски, и доцент Ангел Кунчев също не са взимали “.

" Смятам, че не е етично да се взимат пари за здравето на българския народ, когато отдадохме последните си сили и благоприятни условия да създадем по този начин, че да има по-малко болни и умряли българи “, сподели още проф. Кантарджиев.

По-рано през днешния ден Мика Зайкова от " ИТН “ съобщи пред БГНЕС, че България се намира в дълбока рецесия поради пандемията и това се дължи на обстоятелството, че някогашното държавно управление и членовете на НОЩ не са се справили с нейното преодоляване.

" Пандемията не е отминала, единствено е затихнала. Някои не могат да ръководят рецесии, а тази рецесия беше доста дълбока. Този някой е някогашното държавно управление и по този начин нареченият щаб. Те взимаха по 30-35 хиляди лв. заплати на месец, което е немислимо и за най-елитните IT експерти в България, а на процедура не правиха никаква активност. Виждате цялата неразбория в здравната система “, сподели Зайкова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР